Aanmelden Talent Analyse Tool

Geef uw gegevens op

Bedrijf

  
.talentanalysetool.nl

Hoofdbeheerder

 
Selecteer een pakket
Standaard
 • Eigen bedrijfslogo
 • Verschillen analyse vs. normprofiel
 • Één benchmark
 • Standaard beheerdersprofielen
 • Handleiding + beperkte helpdesk
LedenNiet leden
€ € 
€ € 
€ € 
€ € 
€ € 
€ € 
Leden-
voordeel:
€ 200,-
Premium
 • Eigen bedrijfslogo
 • Bedrijfseigen Look & Feel
 • Verschillen analyse vs. normprofiel
 • Diverse benchmarks
 • Bedrijfseigen beheerdersprofielen
 • Handleiding + helpdesk
LedenNiet leden
€ € 
€ € 
€ € 
€ € 
€ € 
€ € 
Leden-
voordeel:
€ 200,-
* De genoemde prijzen zijn exclusief btw.
Gebruikersovereenkomst

Verwerkersovereenkomst

Een verwerkersovereenkomst is van toepasssing wanneer de verantwoordelijke (uw organisatie) persoonsgegevens bij een externe partij, de verwerker (TrainStation), laat verwerken. In een verwerkersovereenkomst is de overeenkomst tussen verantwoordelijke en de verwerker wordt vastgelegd hoe de verwerker met de persoonsgegevens moet omgaan. FENEX heeft voor de Talent Analyse Tool een verwerkersovereenkomst opgesteld die voldoet aan de regels van de AVG welke u wordt aangeboden om te gebruiken wanneer u zich aanmeldt voor de tool. Omdat FENEX vanuit de Talent Analyse Tool geen persoonsgegevens verwerkt is FENEX geen partij in deze verwerkersovereenkomst.

Gegevens controleren

Klik op de onderstaande knop om de ingevoerde gegevens te selecteren, of klik op 'Afronden' om de gegevens te bevestigen.


Aamelding afgerond

Bedankt voor uw aanmelding voor de Talent Analyse Tool. U ontvangt een bevestiging van uw aanmelding op het door u opgegeven emailadres.

Selecteer een pakket.
Pas hier eventueel het aantal credits aan. 1 Talent credit kost € 149,- (€ 99,- voor leden) en kan worden ingezet voor 1 Talentanalyse.
De kosten voor het klaarzetten van de bedrijfsomgeving inclusief opstartondersteuning voor de beheerders.
Service & Support helpdesk voor de beheerders en deelnemers aan de Talent Analyse Tool. Voor praktische ondersteuning gedurende de volledige looptijd van het contract.
De persoon die zich namens uw organisatie hier registreert voor de ingebruikname van de Talent Analyse Tool word standaard de eerste hoofdbeheerder.
Het subdomein bepaalt het internetaders waar beheerders en deelnemers op inloggen om gebruik te maken van de tool. Het subdomein mag uit maximaal 33 tekens bestaan.
Hierbij kunnen de huisstijlkleuren van de organisatie worden opgegeven. Deze huisstijl komt terug in de look & feel van de tool.
Uitkomsten van de Talent Analyse worden afgezet tegen het normprofiel van de betreffende functie.
Naast het normprofiel kan de uitkomst van de Talent Analyse worden afgezet tegen de benchmark van de gehele branche. Zo kan het (gemiddelde) niveau van de organisatie vergeleken worden met het gemiddelde niveau van de totale branche. Daarnaast kunnen vergelijkingen worden gemaakt tussen de verschillende afdelingen binnen uw organisatie.
Naast het normprofiel kan de uitkomst van de Talent Analyse worden afgezet tegen diverse branchebrede benchmarks.
Maximaal 3 beheerders met verschillende standaard beheerdersprofielen waar rechten aan zijn toegekend.
Keuze uit 5, 10 of 20 beheerders, met beheerdersprofielen die naar wens van de organisatie kunnen worden opgebouwd en aangepast.
Gebruikershandleiding, digitale rondleiding, FAQ (veelgestelde vragen), contactformulier voor overige vragen.
Telefonische helpdesk die op werkdagen tegen lokaal tarief bereikbaar is tussen 09:00 en 17:00 uur. Gebruikershandleiding, digitale rondleiding, FAQ (veelgestelde vragen), contactformulier voor overige vragen.